HTML

Blogunkról

A Képző-és Iparművészeti Szakközépiskola audiovizuális emlékgyűjtés pályázati program keretében végzett munka eredményeként létrehozott blogot olvashatja a kedves blogoló. A blog tartalmazza az „Emlékpontok – Audiovizuális emlékgyűjtés” projekt keretében elkészített videótartalmakról készített összefoglalókat és rövid információkat.

Galéria

Iskolánk weboldala

Látogatók

Website counter

Bakos Ildikó - szobrászművész

2011.06.14. 12:46 :: Kisképző

"Ne igazodj!" -Bakos Ildikó- egy autonóm képzőművészBakos Ildikó szobrászművész, a Kisképző művészeti igazgatóhelyettese. A beszélgetés témája a szocialista érában Gyöngyösön töltött gyermekkor és a 70 -es, 80-as évek művészete volt.Riporter Sum Viola,…

Szólj hozzá!

Kazinczy Pálné

2011.06.14. 12:39 :: Kisképző

Derűsen éld az életed, címmel készítettünk interjút, a 85 éves Kazinczy Pálnéval. Edit néni fiatalos frissességgel és bölcs derűvel mesélte el élete fontosabb részleteit, melyek a II.világháború,  az 1956-os forradalom időszakát érintették. Az interjút készítette…

Szólj hozzá!

Gábor Anikó - az Animus könyvkiadó tulajdonosa

2011.06.14. 12:35 :: Kisképző

A szocializmusban antikváriumban dolgozni izgalmas kihívás volt.Gábor Anikóval készült interúnk témája a szocializmus könyvkiadása volt, illetve a könyv antikváriumok hétköznapjai.Riporter Solti András, felkészítő tanár Gábor Éva Mária.

Szólj hozzá!

Gordon Agáta - irónő

2011.06.14. 12:32 :: Kisképző

Gordon Agáta irónővel diák éveiről, pályakezdéséről és könyveiben megjelenő melegségről beszélgettünk. Az interjút Jenei Szilveszter készítette, felkészítő tanár Gábor Éva Mária.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása